Despre Hotel Cristalin

HOTEL CRISTALIN

Liniştea pădurii, mirosul răşinii de brad, şi apa pură de izvor ne duc cu gândul la o zonă turistică din munţii Apuseni, la limita dintre judeţele Alba şi Bihor, la staţiunea Vârtop, unde se află Hotel Cristalin.

Confortul din spaţiile de cazare şi calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective şi atracţii turistice existente la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, în care clipele de odihnă şi relaxare pot fi armonios completate cu activităţi specifice sezonului de iarnă: ski, snowboarding, plimbare cu snowmobilul sau cu atv-ul.

Îmbinând perfect ospitalitatea tradiţională cu o servire ireproşabilă , Hotelul Cristalin este alegerea ideală pentrun un sejur în Munţii Apuseni.

Cristalin vă pune la dispoziţie următoarele tipuri de camere:

3 apartamente, 34 camere si restaurant cu o capacitate de pana la 150 locuri.

Dotat cu : Piscina, 2 Sali de conferinta cu o capacitate de 60 de locuri si alta 30 locuri, sauna infrarosu sau finlandeza, restaurant a la carte, TV, LCD, mocheta, ventilconvector cu panou de comanda, parcare etc. (piscina este functionala si in perioada de iarna; nu se asigura halate)

Darts, tenis de masa, etc.

SALA CU JOCURI PENTRU COPII

Toate camerele au baie proprie (wc,bideu,cabina cu hidromasaj etc.)